11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva

11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 11. Mediteranski sajam zdrave prehrane, ljekovitog bilja i zelenog poduzetništva koji će se i ove godine u organizaciji Dubrovnik Sun d.o.o., te u suorganizaciji Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika, Dubrovačke razvojne agencije d.o.o., Hrvatske gospodarske komore – ŽK Dubrovnik, Obrtničke komore DNŽ-e, Regionalne razvojne agencije Dunea d.o.o., Humanitarne mirotvorne organizacije «Deša» od 27.Ožujka do 30. Ožujka 2014.g., održati u vanjskim i unutarnjim sadržajima hotela Tirena - Babin kuk Dubrovnik.
Svih ovih godina sajam uspješno okuplja izlagače, stručnjake, pokrovitelje i entuzijaste kako bi zajedničkim nastojanjima pokušali predstaviti veći dio ekoloških i tradicijskih proizvoda kojima naša zemlja obiluje.
Ova specijalizirana manifestacija profilirala se kao vrlo značajna sajamska priredba u Republici Hrvatskoj i Dubrovačko-neretvanskoj županiji na području ekološke, tradicijske poljoprivrede i ostalog zelenog poduzetništva.
Travnja, 2005.g. sa sajma pokrenuta je i ostvarena ideja o proglašenju Dubrovačko-neretvanske županije GMO free županijom.
Na 10.Mediteranskom sajmu 2013.g. izlagalo je oko 300 izlagača iz svih dijelova Hrvatske i susjednih mediteranskih zemalja, a sajam je posjetilo preko 30.000 tisuća posjetitelja.
Prepoznali su to predsjednik RH gospodin Ivo Josipović i neka hrvatska ministarstva (Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo poduzetništva i obrta, Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije ), koji bilo to pokroviteljstvom ili sudjelovanjem dolaze na izložbu.
Ovogodišnja orijentacija sajma usmjerena je na proširenje sa novim proizvodima, (hybridna, električna vozila, eko namještaj i odjevni predmeti od prirodnih materijala), održavanje manifestacije dani meda Dubrovačko-neretvanske županije, podizanje kvalitete nastupa izlagača kao i podizanje kvalitete ekoloških i tradicionalno uzgojenih proizvoda.
Naravno i ove godine nastavit će se s promocijom znakova „Izvorno hrvatsko“ i „Hrvatska kvaliteta“ s ciljem predstavljanja domaćih kvalitetnih proizvoda te su također u pripremi niz edukativnih okruglih stolova, predavanja, prezentacija, atraktivnih kulturno-zabavnih i gastronomskih pratećih sadržaja.
S osobitim zadovoljstvom možemo istaknuti da su uvjeti za izlagače, unatoč velikim organizacijskim troškovima ostali izuzetno povoljni.
Posebno naglašavamo da je sajam uz navedeno izložbenog i prodajnog karaktera.

Sve detaljnije informacije možete dobiti na tel: 020/436 233; 020/436 363 fax: 020/436 233
Web: www.mediteranski-sajam.com
e-mail: mediteranski.sajam.du@gmail.com
(Osoba za kontakt gospodin Vedran Kraljević, mob. 098/ 285 355).

« Povratak na novosti | Napisano 22.01.2014.