Online radionice u organizaciji CROMA-e: Osobna prodaja i Društvena odgovornost marketinga

CROMA – Hrvatsko udruženje menadžera i poduzetnika poziva Vas ovoga vikenda na dvije online radionice – OSOBNA PRODAJA i DRUŠTVENA ODGOVORNOST MARKETINGA – koje će voditi vrsni stručnjak i predavač, sudski vještak za oglašavanje Kamilo Antolović, dipl. oec. Radionica Osobna prodaja održat će se održati u petak, 26. 3.2021. od 14.00 do 19.00 sati, a radionica Društvena odgovornost marketinga u subotu, 27. 3. 2021. od 10.00 do 15.00 sati.Kroz interaktivni rad i uz pomoć zanimljivih prezentacijskih materijala polaznici će kroz radionicu „Osobna prodaja“ naučiti kako ovladati novim tehnikama prodaje i interakcije s okruženjem te saznati mnogo korisnih stvari o verbalnoj i neverbalnoj komunikaciji i govoru tijela.

Na radionici „Društvena odgovornost marketinga“ upoznat će se s mnogo pojedinosti o aktualnom stanju u Hrvatskoj i svijetu u pogledu uređenja, odnosno regulacije (zakoni) i samoregulacije (kodeksi) oglašavanja, uz niz primjera iz prakse i alata za bolje razumijevanje ove složene tematike.

Više informacija o radionicama i predavaču te formular prijavnice možete naći OVDJE. Temeljem poslane prijavnice, dan prije održavanja svake od radionica, polaznicima će biti poslani linkovi za praćenje radionica.
https://www.hok.hr/sites/default/files/article-docs/2021-03/Osobna%20prodaja%20i%20dru%C5%A1tvena%20odgovornost%20marketinga_HOK.PDF

« Povratak na novosti | Napisano 25.03.2021.