Izdvojene novosti


21.SUSRET RIBARA

21.SUSRET RIBARA

U organizaciji Hrvatske obrtničke komore (HOK), tradicionalni, 21. Susret ribara, održan je od 13.-15. listopada 2016. godine u Jakišnici, na otoku Pagu.

Domaćin ovogodišnjeg stručnog skupa o ribarstvu je Obrtnička komora Ličko-senjske županije, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede.

Pročitajte više » | Napisano 18.11.2016.

Pevec se uključio u projekt \

Pevec se uključio u projekt \"Zajednička nabava-HOK ZNA\"

Temeljem Sporazuma Hrvatske obrtničke komore (HOK) i tvrtke Pevec za sve članove HOK-a osiguravaju se posebni uvjeti nabave proizvoda iz prodajnog asortimana trgovačkog lanca Pevec u prodajnim centrima diljem Hrvatske.

Pročitajte više » | Napisano 20.01.2016.

Usvojeni zaključci 28. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika

Usvojeni zaključci 28. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika

U Šibeniku je 23. i 24. studenoga održan 28. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore. Nakon izlaganja o aktivnostima u proteklih godinu dana i aktualnoj problematici struke te rasprave, izdvojeni su glavni problemi ugostiteljskog i turističkog sektora i predložena moguća poboljšanja poslovanja.

Pročitajte više » | Napisano 30.11.2015.

 20. Susret ribara - ZAKLJUČCI

20. Susret ribara - ZAKLJUČCI

Poštovani,

u organizaciji Hrvatske obrtničke komore, jubilarni, 20. Susret ribara, održan je 29. i 30. studenoga 2015. godine u Šibeniku (hotelsko naselje Solaris).

Domaćin ovogodišnjeg stručnog skupa o ribarstvu bila je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije, a pokrovitelj Ministarstvo poljoprivrede.

Nakon tematskih izlaganja i rasprave, usvojeni su sljedeći ZAKLJUČCI koje dostavljamo u nastavku teksta.

Više informacija o 20. Susretu ribara dostupno je na mrežnim stranicama Hrvatske obrtničke komore :

http://www.hok.hr/press/objave_za_medije/20_susret_ribara_trazimo_jasnu_i_provedivu_strategiju_hrvatskog_ribarstva_u_okvirima_eu

Pročitajte više » | Napisano 03.11.2015.

HUMANITARNA AKCIJA

HUMANITARNA AKCIJA

Humanitarna akcija prikupljanja novčanih sredstava – UO Mustačo, vlasnik Vinko Ravlić
Poštovani,

ovim putem Vas obavještavamo o humanitarnoj akciji prikupljanja novčanih sredstava za pomoć članu ceha ugostitelja i turističkih radnika Udruženja obrtnika otoka Hvara i kolegi obrtniku, Vinku Ravliću.

Pročitajte više » | Napisano 28.10.2015.